7 Ocak 2017 Cumartesi

Sir Ağda Uygulamasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yöntemlerinden biri olan sir ağda uzman eller tarafından doğru bir şekilde uygulandığında mükemmel sonuçlar alınabiliyor. Sir ağda çam ağaçlarından toplanan reçine hammaddesinden yararlanarak üretilen bitkisel bir üründür. Şekerli ılık ağdadan farklı olarak sir ağdanın içeriğinde şeker bulunmaz. Şeker içermediği için kıl kökleri beslenmez ve uzun süreli, düzenli kullanımda tüyler azalmaya ve incelmeye başlar.


Aygen Konserve Pudralı Sir Ağda 


Sir Ağda Uygulaması 


Bir uzman tarafından doğru uygulama yapılması durumunda sir ağda işlemi sonrasında kıllar kırılmadan kökünden alınır, böylece yeniden çıkma süresi uzamış olur. Yine doğru uygulama yapılması durumunda deri altı batıklar dahi önlenebilir. Sir ağda cilde tüylerin çıkış yönüne göre sürülür, çekme işlemi ise tam tersi, tüylerinin çıkış yönünün tersine yapılır. Bu uygulama yöntemi acıyı azaltır ve kılların kırılmasını engeller.

Sir Ağda Çeşitleri

Sir ağdanın en yoğun kullanım çeşidi konserve ağda ve kartuş ağdadır. Aygen Sir Ağda olarak natural ve pudralı ürünlerimiz uzun yıllardır müşterilerimiz tarafından memnuniyetle kullanılmaktadır. Aygen Natural Sir Ağda sade, şeffaf ve sarı renklidir. İçeriğinde pudra bulunmaz. Yüksek çekiş gücü ile özellikle kış aylarında mükemmel kullanım kolaylığı sağlar.

Aygen Natural Kartuş Sir Ağda
Aygen Pembe Pudralı Sir Ağda ise içeriğinde titanyum pudra barındırır. Hassas ciltler için birebirdir. Terli ve yağlı bölgelerde kolay sonuç almanızı sağlar. Bu nedenle yaz mevsiminde, sıcak havalarda kullanım kullanımı oldukça yaygındır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder