12 Temmuz 2017 Çarşamba

Kadıköy Mağazamız Açıldı!

Kadıköy depomuz Nisan 2017'den bu yana Osmanağa Mahallesi, Söğütlüçeşme Caddesi No: 92-25 Abdullah Uzlar İş Merkezi'nde faaliyet göstermektedir.

Pazar hariç her gün saat 9:00-18:00 saatleri arasında siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Depomuz kadın ve erkek kuaförlerine ve güzellik salonlarına yöneliktir. Kuaför ve güzellik, ağda salonları dışında satışımız bulunmamaktadır.

Erkek kuaförü grubu ürünlerimizden bazıları Perma Sharp, Astra, Shark, Fonex, Fnx, Ossion, Powertec, Arko, Moser, Juistman, Zenix, Morfose, Kanzuk, Jaguar, Ali Bıyıklı, İtimat, Mor For You, Rodeo, Gürbent, Sector markalarıdır.

Kadın kuaförü ürünlerimiz Aygen, Alix, Ossion, Schwarzkoph Vital, Morfose, Lilafix, New Favor, Hot Shape, Rodeo, Merry's, Zenix, Mor For You, Kanzuk, Gus markalarıdır.

Sir ağda olarak Aygen sir ağdalarının satışını gerçekleştirmekteyiz. Doğal reçineden üretilen sir ağda kartuş ve konserve kavanoz formunda satılmaktadır. Konserve ağdada naturel ve pudralı (titanium) seçeneklerimiz vardır. Kartuş sir ağdada ise naturel, pudralı ve azulenli çeşitlerimiz mevcuttur. Sir ağdamızın kalitesi ve içeriği konusunda son derece iddialıyız. Çekim gücü yüksek, kullanımı rahat, yüksek kaliteli bir sir ağda olmasına rağmen fabrika satışı olduğu için fiyatlarımız ekonomiktir.

Kadıköy mağazamız Kadıköy Altıyol'da Et Süt Kurumu'nun yanında, Abdullah Uzlar İş Merkezi girişindedir.  Kadıköy Aygen Ticaret ile 0216 347 41 43 veya 0535 825 85 13 no'lu telefonlardan iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder